25 آبان 1402

استرداد مال پس از فوت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
فرشته حسنوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده بنام پدربزرگم درخواست تاسیس مرغداری صنعتی دادم چون پروانه چاه داشت اما مرغداری داخل زمین من ساخته شده است اکنون که پدربزرگم فوت نموده است بچه هایش مدعی شده اند که مرغداری مال شما نیست و با وجودی که من وکالت داشتم از پدربزرگم مانع کار من شده اند و می گویند وکالت بعد از فوت ارزش ندارد و مرغداری ورثه می باشد لطفا راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وکالت عقدی جایز است لذا پس از فوت قابل استناد نمیباشد، شما باطد اسناد و ادله ای ارائه بدین مبنی براینکه مرغداری رو شما ساختین و مالک شما هستین، اعم از سندمالکیت، شهادت شهود، فاکتور خرید، دست نوشته ای از پدر بزرگ و....