26 آبان 1402

خانواده و ازدواج مجدد

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
سحر احمدی فر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مشکل پیش اومده اینه که خانمی به عقد موقت آقایی دراومده درصورتی که این خانم عقد دائم آقایی دیگه ای امکان این موضوع تحت شرایطی پیش میاد یا اینکه اون خانم از عقد دائم خارج شده شرایط عقد موقت به چ صورت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگه ایشون در عقد دائم شخص دیگه ای باشند نمیتونن ب عنوان عقد موقت با کسی دیگه ای رابطه داشته باشند ،و رابطه دوم نامشروع و زنا میباشد و مجازات تعیین شده در قانون رو به همراه داره