27 آبان 1402

ترک منزل توسط زوجه و مستقل زندگی کردن

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
سحر احمدی فر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من باهمسرم به مشکل بر خوردیم و قصد جداشدن از وی رادارم به صورت جدا به همراه فرزندانم در خانه پدرم زندگی میکنیم ایا اگر واحد جدا از خانه پدری خود بروم ایا همسرم میتواند از من شکایت کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،مستقل زندگی کردن شما در شرایط کنونی اگه از طریق حکم دادگاه باشه ب نفع شما خواهد بود در غیر این‌صورت ممکنه همسرتون از شما ب عنوان عدم تمکین طرح شکایت کنه و الزام شما رو ب برگشت ب منزل مشترک تقاضا کنند