27 آبان 1402

طریقه ثبت دادخواست طلاق توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
سحر احمدی فر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من میخوام دادخواست طلاق بدم سند ازدواج کارت ملی و شناسنامه مو گرفته ازم نمیده
ولی شماره ملی و شماره شناسنامه مو حفظ هستم؟
میشه دادخواست داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،شما با مراجعه به دفتر خانه ای که عقد ازدواجتون رو ثبت کرده ،تقاضای رونوشت از سند نکاحیه بدید ،برای بقیه مدارکتون هم از کپی انها استفاده کنید و دادخواست تون رو ثبت کنید و چنانچه موفق به مسترد کردن مدارکتون از ایشون نشدید ضمن اعلام این موضوع به اداره ثبت احوال ،تقاضای المثنی کنید