28 آبان 1402

دفترخانه ثبت ازدواج علیرغم بهم خوردن وصلت مبادرت به ثبت ازدواج کرده

دسته بندی : خانواده | ابطال چک
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. من سال 93 الی94 بود خواستم ازدواج کنم.رفتم‌دفترخونه عقدکنیم دفتردار مشخصات مارو تودفترش ثبت‌کردو ما یه‌سری امضا تودفترزدیم.ولی اختلافی بین خانواده‌هاپیش اومدیم عقدنکردیم.دفتردار چون مشخصات ثبت کرده وبرگه دفتر ثبتی به‌نام مابود شناسنامه‌هانداد وگفت بریدیا صلحکنیدبیایدعقدجاری کنم یا بیاید هزینه باطل‌کردن بدید.صلح‌نشد رفتیم هزینه‌ای بیشترازحقش بهش دادیم شناسنامه‌گرفتیم قرارشدباطل کنه.حالابعدازچندسال دختر خواسته‌‌ازطرف کارفرمابیمه بشه ولی بیمه گفته متاهل هستی وشوهرت بایدبیمه‌ات کنه وبه مشکل بزرگی برخوردیم.اون دفترخونه هم جمع‌کرده ولی پیداش کردن مثل اینکه اشتباهش گردن نگرفته.پدر دختر حتی تهران رفته که اسم منو پاک کنه نشده کاری براش نکردن.الان ازتون راهنمایی میخوام که بگیدچکار کنیم این داستان حل کنیم.ازدواجی صورت نگرفته ثبقه عقدی جاری نشده اون‌آقاهزینه باطل کردن گرفته ولی بجای باطل کردن مارو زن وشوهر ثبت کرده.خواهشا راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دفترخانه ازدواجی که مبادرت به ثبت ازدواج کرده و هم اکنون جمع آوری کرده یا شده علی القاعده کلیه اوراق و مدارک و مستندات اشخاصی که در دفترخانه اش ثبت ازدواج شده قبل از جمع آوری تمامی اوراق و اسناد و مستندات را به نزدیکترین دفترخانه ازدواج محل دفترخانه قبلی تحویل می دهند لذا شما با مراجعه به نزدیکترین دفترخانه محل ثبت ازدواج قبلی با درمیان گذاشتن موضوع تقاضای ابطال سند ازدواج احتمالی خود را بنمایید در صورتیکه اقدامی بعمل نیامد موضوع را از طریق محاکم قضایی حل و فصل کنید موفق باشید.