29 آبان 1402

ممنوعیت زوجه از کار به واسطه زوج

دسته بندی : خانواده | منع اشتغال زوجه/زوج (غیر مالی )
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.به لحاظ حقوقی تشخیص اینکه شغل خانم شاغل با زندگی زناشویی اش در تضاد قرار گرفته برعهده شوهر است یا مرجع قضایی؟ همسر(آقا) می تواند هر وقت این ادعا را کرد ، حق ادامه تحصیل یا اشتغال همسر رو لغو کنه؟ در حالیکه زمانی با ایشان ازدواج کرده که خانم در حال تحصیل یا اشتغال بوده و ایشان این تعهد را ضمنی پذیرفته است .

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، تشخیص این امر که شغل زوجه مخالف با حیثیت شخصی یا خانوادگی زوجه یا زوج است در اختیار عرف و مقام قضایی است . هم چنین زوج نمیتواند مانع ادامه تحصیل زوجه گردد. در صورت تمایل به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.