01 آذر 1402

نفقه و ارتباط آن با تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من یک سال و نیم پیش خانمم‌منزل مشترک رو ترک کردن و بعد از مدت 4ماه از رفتنش دادخواست نفقه کرد و من تا به امروز نفقه شو پرداخت کردم و من هم دادخواست عدم تمکین زدم تا امروز جواب تمکین بنده قطعی شد و خانم باید تمکین کنن سوال بنده اینجا هستش که خانمم دادخواست نفقه معوقه به مدت 4ماه دادن و رای قطعی شد و بنده هنوز پرداخت نکردم آیا با وجود رای عدم تمکین وناشزه بودن خانم به چه صورت میتوانم نفقه معوقه رو پرداخت نکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر محترم بدلیل محکومیت شما به پرداخت نفقه معوقه بایستی نفقه زوجه پرداخت گردد،و از زمان قطعیت حکم تمکین ایشان ناشزه بوده و مستحق دریافت نفقه نمیباشد.موفق باشید