01 آذر 1402

ملاقات فرزند توسط مادر بزرگ

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
شهرزاد خوشخوتبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام .
بنده مادر و حاضن فرزند 26 ماهه پسر که یتیم میباشد هستم مادربزرگ درخواست ملاقات داده متاسفانه دادگاه بدون در نظر گرفت سن کودک و بدون درنظر گرفتن بیماری‌ قلبی بنده )نارسایی شدید قلبی و گواهی دکتر متخصص قلب که اعلام کرده دوری از فرزند امکان حمله مجدد قلبی و تشدید بیماری دارد اقدام به صدور رای هر دو هفته یکبار فرزندم را در کلانتری محل تحویل مادربزرگ داده و از ساعت 10 صبح تا 16 عصر نزد ایشان در منزلشان ملاقات صورت گیرد . بنده چندین بار درخواست ارجاع به پزشکی قانونی یا اورژانس اجتماعی دادم که قاضی قبول نمی‌کند از طرفی فرزندم با گریه و زاری تحویل مادربزرگ می‌شود ولی کلانتری در گزارش می‌نویسد اول گریه می‌کند بعد آرام می‌شود. بنده بایستی چکار کنم درضمن بنده به رییس محاکم و معاون دادستان و ... مراجعه کردم بیفایده بوده .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، ایشان حق ملاقات نوه خود را دارند و‌دو هفته ای 6 ساعت زمان غیر منطقی و نا متعارفی نمیباشد ، با توجه به شرایط سنی فرزند با توافق هم‌میتوانید شما همراه فرزندتون در‌زمان ملاقات حاضر باشید .