01 آذر 1402

برای صدور سند تک برگ چه اقدامی لازم است

دسته بندی : ثبتی | الزام به تفکیک ملک
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.پدرم بمن 4دانگ خونه داده و بعد از سند بنام در دفترخانه ملک مشاع زده شده پدرم فوت کرده و الان میخام من تفکیک خونه اقدام کنم هیچکدامشون حاضر نمیشن و میخوان زرنگ بازی دربیارن و تفکیک انجام ندهم .آیا چکاری من میتوانم انجام بدهم تا تفکیک و سند تک برگ بگیرم..البته سند تو دفترخانه بنام من شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر محترم اگر سند شما تک برگی صادر نشده یعنی برای چهار دانگ مشاعی شما سند صادر نشده ازهمان دفترخانه با ارسال پیش نویس انتقال قطعی درخواست بدین سند مشاعی صادر بشه و اگر دنبال جدا کردن سهم خودتان هستین اگر صاحبان دو سهم دیگر همکاری نکنند باید از طریق مراجع قضایی تقسیم ملک و تنظیم سند و تفکیک ملک را درخواست کنید البته اگر ملک قابل افراز نباشد سند جدا برای شما صادر نمیشود شما میتوانید فروش ملک مشاعی درخواست کنید و در مزایده سهم آنها را خریداری کنید