01 آذر 1402

مراجعه به ثبت احوال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال ثبت واقعه فوت
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک نفر رفته بوده کوهنوردی متاسفانه دچار لغزش و سقوط شده و چند روزی طول کشیده جنازه پیدا بشه و چون این اتفاق وسط تابستون افتاده بوده و هوا به شدت گرم بوده جسد دچار استحاله شده بود و پزشکی قانونی میگه نمیتونم زمان فوت را تعین کنم به علت استحاله جسد و زمان فوت را زده نامعلوم و حالا اون شخص یک وارث بیشتر نداره و گواهی انحصار وراثت هم گرفته اما برای برداشت از حساب متوفی و فروش ملک و املاک به مشکل خورده و اداره مالیات می‌فرماید باید زمان دقیق فوت مشخص باشد و برای پر کردن فرم مالیاتی شماره هجده حتما نیاز به تاریخ فوت هست .در موارد ه تاریخ فوت نامعلوم است تکلیف چیست؟؟؟آیا می‌توان دادخواست تعیین تاریخ فوت به دادسرا داد ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قبل دادخواست دادن به ثبت احوال مراجعه فرمایید و تاریخ شروع کوهنوردی رو اعلام کنید احتمالا یک تاریخ فرضی ثبت می گردد که مشکل شما رو مرتفع میکند