02 آذر 1402

نحوه ملاقات فرزند بدلیل بیماری

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و با احترام
به استحضار میرساند اینجانب به جهت اجرای دستور قضایی مبنی بر ملاقات فرزند2ساله ام با مادربزرگش بایستی هر دو هفته یکبار 6 ساعت فرزندم را در کلانتری25 تحویل مادربزرگش دهم متاسفانه به جهت بیماری قلبی که دارم دچار شوک عصبی و قلبی شده و توسط اورژانس به بیمارستان انتقال داده شدم و با سطح 2 تریاژ بستری شدم حال آیا چنانچه بنده درخواست دستور موقت دهم مبنی بر تغییر محل ملاقات با فرزندم به مجتمع آفتاب و همچنین درخواست ارجاع به پزشکی قانونی یا اورژانس اجتماعی دهم و قاضی قبول نکند میتوانم فرزندم را با اعلام به اجرای احکام در مجتمع آفتاب حاضر کنم و به کلانتری نروم . شایان ذکر است که گواهی پزشک متخصص قلب و عروق و پزشک اورژانس مبنی بر اجتناب از دوری از فرزندم که می‌تواند منجر به اظطراب و استرس و نهایتا حمله مجدد قلبی شود را دارم ولی با اینکه چند بار درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و اورژانس اجتماعی دادم دادگاه بی توجهی کرده تا جایی که بنده دچار شوک عصبی و قلبی شدم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود امکان پذیر نیست باید دستور قاصی باشد هرچند بیماری باعث نحوه ملاقات نمیشود