ارثی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یه خونه پدری داریم
و پدرم یه زن داشت که چند سال پیش فوت کرده و سه تا دختر از زن اول پدرم موند و دخترا کلاازدوج کردن و رفتن و صاحب بچه و زندگی مستقل هستند پدر منم بعد از مرگ همسرش یک زن دیگه گرفت ک حاصل ازدواج دوم پدر سه تا پسر شد که تا به امروز ازدواج نکردن و مجرد هستند و همراه پدر و مادر در منزلی که به نام پدر هست زندگی میکنن که مدتی است دخترا درخواست ارث کردن از خونه

ایا سهم دختر و پسر به یک اندازه است

یا دختر نصف پسر سهم میبره

آیا مادر اون دخترا که مرده سهم میبره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق قانون سهم پسر 2 برابر دختر هست اگر مادر دخترها بعد از پدر شما فوت کرده باشد ، ارث می برد و الان که مادر فوت شده تمام سهم الارث او به دخترهایش می رسد