03 آذر 1402

دادخواست عدم تمکین همسر

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسرم بدون اجازه و علی رغم مخالفت من رفته مسافرت و می خواستم بدونم امکان عدم تمکین وجود داره ؟ در صورتی که هم بخوام درخواست بدم می دونم سریع بر می گرده ولی دوباره هر چند روز یکبار می ره و بر می کرده
از نظر شما من می تونم با توجه به اینکه رفتن های بدون اجازه به سایر شهر ها داره ولی برمی گرده عدم تمکین رو ثابت کنم؟ یا فقط در حالتی میشه که بره و برنگرده؟
خیلی ممنون و وقت بخیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جنابعالی می توانید در این خصوص در هنگام ترک خانه به کلانتری محل مراجعه و موضوع را بیان و صورتجلسه تنظیم کنید که همسر شما در این مدت از خانه خارج شده و به شهر دیگر مراجعه نموده و از کلانتری تماس با همسرتان بگیرید که مورد تأیید کلانتری محل باشد که در شهر دیگر اقامت دارد بعد از اینکه دو نوبت انجام دادید با دردست داشتن صورتجلسه کلانتری جهت اقدام به دادخواست و بقیه مراحل قانونی اقدام نمایید