03 آذر 1402

ملاقات با فرزند در مدت 6 ساعت از شبانه روز

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورت داشتن نظر مرجع تقلید مبنی بر رعایت حال مادر دارای بیماری قلبی که جلوگیری شود از عصر و هرج ناشی از دوری فرزند جهت ماده 477 قانون آیین دادرسی مدنی عضو شرعي حساب می‌شود. بنده به واسطه رای ملاقات برای مادربزرگ هر دو هفته یکبار فرزندم که تنها 2 سال سن دارد به مدت 6 ساعت در منزل مادربزرگ برده شود تا ملاقات صورت گیرد و بنده به واسطه بیماری قلبی و گواهی پزشک متخصص دچار اضطراب و استرس شدید میشم که می‌تواند منجر به سکته مجدد قلبی و تشدید بیماری بشود متأسفانه دادگاه بدون ارجاع به پزشکی قانونی یا اورژانس اجتماعی رای صادر کرده و هر کجا که بگید رفتیم که ارجاع بدهند ولی توجهی نمیکنند در ملاقات قبلی کار به اورژانس،رسید و بنده به بیمارستان انتقال داده شدم و با سطح تریاژ 2 بستری و بعد از 5 ساعت با اعلام رضایت خودم از بیمارستان مرخص شدم .با اين حال قاضی حاضر به ارجاع بنده به اورژانس اجتماعی یا پزشکی قانونی نیست بنده باید چکار کنم ؟؟ در دادخواست تعدیل و تقلیل زمان ملاقات از قاضی خواستم ارجاع دهند که قبول نکردند. بنده تنها خواسته ام این هست فرزند دو ساله ام باحضور خودم در مجتمع آفتاب ملاقات صورت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جنابعالی از استرس خود کاهش دهید لذا عدم ملاقات مادر بزرگ یا پدر بزرگ که ثمره فرزندشان را می خواهند ببینند جایز نیست و شما هم بدانید که ثواب بزرگی خواهید کرد لذا جای نگرانی نیست و آنها حاصل عمر خود را که فرزند شما هست را مراقبت خواهند کرد