04 آذر 1402

درخواست ازکارافتادگی به دلیل خسارت بدنی حین کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به از کار افتادگی
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر
بنده از 15فروردین همین امسال با تاییدیه طب کار در یک شرکت صنعتی مشغول به کار شدم متاسفانه حدود یک ماه پیش به دلیل پنچر شدن لاستیک نیسان شرکت و پنچر گیری دچار فتق دیسک و پاره شدن دیسک کمر و بی ارادگی ادارار و مدفوع شدم. رفتم دکتر و کمرم رو عمل جراحی کردم. پزشکم 2ماه استعلاجی برام نوشت که پیگیری کردم وثبت تامین اجتماعی کردم. الان در استعلاجی به سر میبرم میخاستم بدونم ایا از کار افتادگی بهم تعلق میگیره؟ غرامت چطور؟ اگه هست چقدر؟؟ برای پیگیری باید چیکار کنم ممنونم اگه جوابم رو بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود ممکن است از کارافتادگی جزئی به شما تعلق بگیرد اگا بستگی به نظر پزشک متخصص وکارشناس تامین اجتماعی دارد. از طریق اداره کار باید پیگیری نمایید.