04 آذر 1402

قاعده فراغ دادرسی. چیست

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درود. حدود تجاوز قاعده فراغ دادرس برای حکم ورشکستگی را ممنون می شوم توضیح دهید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و‌ درود کاربر محترم قاعده فراق دادرسی در کلیه موضوعات یکسان می باشد در خصوص ورشکستگی نیز در صورتیکه دادگاه اظهار نظر ماهوی نسبت به موضوع ورشکستگی نموده باشد به لحاظ قانونی می گویند دادگاه فارغ شده از دادرسی یعنی حق اعمال نظر مجدد وجود ندارد موفق باشید