06 آذر 1402

به ارث رسیدن حقوق پدربزرگ به نوه اناث

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری مستمری فرزندان اناث
یونس مرزبانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدر مادرم حدود 12 سال جدا شدن و حضانت با مادرم با پدرم در ارتباط نیستم ولی در قید حیات هست پدر و مادر پدرم 2 سال فوت کردن میتونم حقوق بیمه پدر بزرگم بگیرم 21 سالم هست و از اون استفاده کنم؟
عمه دارم ولی همسر دارد از کجا شروع به اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود دوست گرامی حقوق پدر بزرگ به نوه اناث میرسه به شرطی که فاقد شغل و شوهر بوده و همچنین باید تحت کفالت پدر بزرگ بوده