07 آذر 1402

پرداخت اجرت المثل به صورت ماهانه

دسته بندی : خانواده | مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
شهرزاد خوشخوتبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
پدرمبا وجود چهار دختر و دوتاداماد به مادرم خیانت و همسر دوم اختیار کرده؛ و خرجی ب خانواده نمیدن؛اوضاع خونه بسیار نابسامان هرشب دعوا و توهین و عدم حمایت مالی دوتا خواهر مجردم و حتی خورد و خوراک هم نمیاره وهزینه دانشگاه و رفت وآمدشون نمیده و میگه از یارانه تون استفاده کنید؛ مادرم جهت گرفتن اجرت المثل اقدام کردن و سی میلیون تعیین کردن ک ماهی سه تومن واریز کنه اما حالا واریز نکرده و میگه به جاش شش دنگ خونه به نام مادرم میزنه اما حالا دوروزه زیرش زده و نه پول میده و نه خونه رو به نام میزنه
و مادرم قصدشون اینه ک خونه رو بگیره و جدا بشه اما اذیت میکنه و خونه رو نمیده
میخواستم راهنمایی کنید
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، با توجه به صدور حکم اجرت المثل ایشان نسبت به مبالغ معین شده به صورت ماهانه درخواست توقیف حساب و‌کسر مبالغ از حساب ایشان را انجام دهند و‌برای گرفتن خانه که بیش از میزان اجرت المثل ایشان میباشد تقاضای صدور اجراییه برای مهریه نمایند .