07 آذر 1402

کم کردن سن برای ازدواج

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخوام سن خود را داخل شناسنامه 5سال کوچکترکنم آیا از طریقی قانونی امکان پذیر هست...فقط برای امر ازدواج میخوام این کار را بکنم..چون خانواده پسری که میخوام با آن ازدواج کنم با سنم مشکل دارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر کم کردن سن باید واقعی باشد و برای ازدواج امکان پذیر نیست چرا که معمولا کمیسیون پزشکی سن استخوانها را بررسی خواهد کرد