17 بهمن 1400

عدم تشکیل زندگی توسط شوهر

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من دختر ۱۷ ساله هسم که دوسال و ۹ ماهه عقدم توی این دوران عقد به جز چند ماهه اول عقد که نامزدم خوب بود بقیش دیگ نامزدم رفتارش اخلاقش همه چیزش تغیرر کرد ی مدت برای کار رق اصفهان از همون روز از این رو به اون رو شد
وقتی میومد من میرفتم خونشون اصن محل به من نمیداد اصن منو ادم حساب نمیکرد نه زنگی نه پیامی مدام منو مسخره میکرد که قدت کوتاه و .....منم بخاطر اینکه دوسش داشتم به خونوادم نمیگفتم پیش خودم میگفتم درست میشه طوری نیس تا اینکه مشکل بیشتر شد دخالت خونوادش و اینام از ی طرف دیگ که منو تحت فشار قرار میداد الان دوماهه شماره منو مسدود کرده و خودشم اصفهانه اصلا هم به فکر هیچی نیس من دیگه خیلی سختم شده بود رفتم همه چیزو به بابم گفتم بابام باهاش صحبت کرد به بابام گفته ما اخلاقامون بدرد هم نمیخوره من میتونسم بیارمش سر زندگی بعد باز اذیتش کنم تا خودش بره من از اولشم نمیخاسم و ...با خونوادشم صحبت کردیم میگن به ما ربطی نداره چون زورشون به پسرشون نمیرسه الان فردا ما دادگاه داریم من تقاضای طلاق نکردم چون اونه که اومده میگه نمیخا منم نفقه و مهریم رو گزاشتم اجرا.
الان س سال از عمر من با حرص و استرس و ترس از اینده گذشته
ابرومون که پیش همه میره
با احساسات من بازی کرده
حالا اومده میگه ما بدرد هم نمیخوریم
چرا بعد ۳ سال اینو فهمیده
الان تکلیف من چیه؟؟؟
میشه کمک کنین
ممنونم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قانونا شما می توانید در خواست مهریه و نفقه کنید خصوصا بحث نفقه تا شوهرتون مجبور به تهیه مسکن و شروع زندگی و پرداخت خرجی بشود