09 آذر 1402

چگو نگی امکان تغییر نام خانواده گی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
سعید بزرگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام نام خانوادگی خودم رو(موسوی) هست رو تغییر بدم چون نمیخوام فامیلی پدرم توی شناسنامه ام باشه من به سن قانونی رسیدم و میخوام بدونم میتونم این کار رو انجام بدم یا نه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به کاربر گرامی،شما با توجه اینکه به سن قانونی رسیده اید باهمراه داشتن مدارک مانند شناسنامه به ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه و در خواست خودرا ارایه نمایید