10 آذر 1402

سیاهه جهیزیه بدون شاهد و امضا اقوام

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
جواد ابراهیم پور آذر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده سیاهه برای جهیزیه ندارم و اکثر جهیزیه خود را از جوانرود خریدم و برام فرستادن و چون زمانی که میخواستم سر خونه و زندگی بریم کرونا بود و رفت آمدی نبود شاهدی ندارم الان عکس فاکتور ها را در گوشی دارم آیا با آن میشود جهیزیه پس بگیرم و باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، اگر شاهد ندارید باید درخواست قسم بکنید از زوج ،چنانچه قسم بخورد حق به وی داده میشود و درخواست شما رد میشود؛ چنانچه زوج از قسم خوردن امتنا نماید ودرخواست کند که زوجه (شما) قسم بخورید اگر قسم یاد کنید طبق لیست سیاهه که ارایه میدهید رای به نفع شما صادر میشود.