14 آذر 1402

ارث بعد از فوت به فرزند دیگری از زوجه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اثبات نسب
جواد ابراهیم پور آذر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خدا قوت
برادر مهجورم چند سال پیش ازدواج کرد. و خانمش بعد از ازدواج باردار شد که که باثبات ازمایش dna از پزشکی قانونی در دادگاه مشخص شد که فرزند بدنیا آمده متعلق به برادرم نمی باشد. ولی نامش به دلایل دلسوزی برای فرزند و اینکه چند سال از تولدش گذشته بود همچنان در شناسنامه برادرم ثبت است. حال بعد از فوت برادرم، آیا این فرزند ارث می برد؟خیلی ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر مدارک اثبات دادگاه قبلی که اثبات نموده فرزند برادرتان نمیباشد وجود داشته باشد و اثبات قانونی باشد صرف دینکه در شناسنامه نامش وجود دارد ارثی نمیبرد