14 آذر 1402

دعوای نفی نسب و ارث بری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | نفی نسب
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

البته در دادگاه کیفری که برای زنای محصنه علیه مادرش کرده بودیم ازمایش دی ان ای گرفته شد و معلوم شد فرزند برادرم نیست قبلش در دادگاه نفی نسب بخاطر اینکه بچه ده ساله شده بود حتی برای ازمایش دی ان ای هم نفرستادند. و نفی نسب را رد کردند. ولی بعدش در دادگاه کیفری شکایت کردیم و پزشکی قانونی اثبات کرد که فرزند برادرم نیست . هر چند در ان دادگاه نیز بخاطر رضایت خدا و توصیه قاضی تحت شرایطی ما گذشت کردیم . و اسم این بچه در سناسنامه برادرم ماند. حال با توجه به اینکه مررک محکم پزشک قانونی داریم آیا این بچه ارث می برد؟ خیلی مهم هست چون برادرم اموال زیادی دارد. ممنون از پاسخ گویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر دعوای نفی نسب پیروز می شدید ارث نمی برد ولی با این وضعیتی که فرمودید ،اسم او در گواهی حصر وراثت جزء وراث خواهد بود.