14 آذر 1402

با وجود اینکه از لحاظ نسبی نسبتی با برادرم تدارد یعنی با ازمایش دی ان ای فرزندش نیست چطور ممکنه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | نفی نسب
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با وجود اینکه از لحاظ نسبی نسبتی با برادرم تدارد یعنی با ازمایش دی ان ای فرزندش نیست چطور ممکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود با توجه به توضیحاتتون باید اول مجددا این امر را اثبات کنید تا به ایشان ارث نرسد چرا که الان درشناسنامه و گواهی حصر وراثت اسمشان آمده وباید موارد دکر شده اثبات نماید.