15 آذر 1402

قیومیت فززند زیر سن قانونی برای مادر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من خانمی 32ساله هستم که همسرم 2ساله فوت کرده و یه دختر 9ساله دارم و با خودم زندگی میکند میخواستم ببینم من اگر بخوام قیومیت دخترم را بگیرم باید چیکار کنم؟و پدربزرگش زنده هست و چون خیلی مارو اذیت کردند و دخترم به هیچ عنوان حاضر به دیدنشون نیست و همچنین پدربزرگش سابقه کیفری هم دارد.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام از دفتر خدمات الکترونیک درخواست قیومیت خودتون و موارد اعلامی رو نسبت به اداره سرپرستی (دادستان) بفرستید‌. در صورت وجود سابقه کیفری برای ولی قهری و احراز توانایی شما برای قیومیت به احتمال زیاد با درخواستتون موافقت میشه.