19 آذر 1402

اعتراض به رای هیئت اختلاف ثبت

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به نظریه هیات نظارت اداره ثبت اسناد و املاک
مهدی خوش صفا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام پیرو سوال قبلی مبنی بر میشه رای دادگاه تجدید نظر راشکست یااعتراض کرد فرمودید ازطریق فرجام خواهی یا اعاده دادرسی تجدید نظر رای داده باید برای باطل نمودن سند ثبتی خوانده اول باید رای هئیت اختلاف اداره ثبت را باطل کنید چطور میتونم این رای را باطل کنم ؟ دادخواست خوانده را چه کسی بزنم اداره ثبت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . برای اعتراض به رای هیات نظارت باید به شورای عالی ثبت شکایت کنید .