19 آذر 1402

با سلام پدر من در مرداد ماه یه واحد آپارتمان رو‌ که ارزش اون 1900 میلیون تومان بوده به خواهر و شوهر خواهرش به قیمت 1200 میلیون میفروشه

دسته بندی : اسناد و املاک | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پدر من در مرداد ماه یه واحد آپارتمان رو‌ که ارزش اون 1900 میلیون تومان بوده به خواهر و شوهر خواهرش به قیمت 1200 میلیون میفروشه به این صورت که سند به رهن بانک در میاد و یک‌ قولنامه رسمی هولوگرام دار ثبت میشه،بعد از انجام معامله مشخص میشه که مبلغ ملک بیشتر از مبلغ فروخته شده بوده و پدر من بر اساس اعتمادی که به خواهرشون داشتن پرس و جو نکردن و کلیه خیارات ولو خیار غبن رو هم از خودشون ساقط کردن،ایا امکان باطل کردن این معامله وجود داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود باید متن قرارداد با دقت مطالعه شود ولی اگر تمامی خیارات اسقاط شده باشد بعید است.