20 بهمن 1400

محاسبه سهم الارث زوج و فرزندان متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خانه ای بنام مادرم است.مادرم فوت شده.ارث به دختران،پسران و پدرم چگونه تقسیم میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام وقت شما بخیر ضمن اعلام تسلیت خدمت شما دوست عزیز اگر تنها ورثه متوفی همین اشخاص مذکور باشند و پدر و مادر متوفی(یعنی پدر بزرگ و مادربزرگ شما) در قید حیات نباشند سهم الارث به صورت ذیل محاسبه میشود یک ششم کل ترکه به پدر شما میرسه و مابقی اموال به سه قسمت تقسیم شده و دو سوم سهم فرزند یا فرزندان پسر میشه که بینشون به تساوی تقسیم میشه یک سوم هم به فرزندان دختر متوفی میرسد