مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بااحترام برای مهریه قانون عوض شده؟عندالمطابه,عندالاستطاعه چی میشه از ثبت ماشینمو توقیف کردن برا حقوقم یک میلیارد طلب و هفتاد میلیون طلب ثبت دولتی زدن این چجورشه بدون تشکیل جلسه ی دادگاهی ؟؟؟
ایا وام بگیرم میتونن مصادرش کنن؟؟
ممنون میشم پاسخ دهید
ممنون لطفتان هستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای مطالبه مهریه ابتدا از اداره ثبت اقدام میشود و تمام حساب ها و خودرو و پلاک ثبتی توقیف می شود ، عند الاستطاعه هم به معنی داشتن توانایی مالی برای پرداخت مهریه می باشد