22 آذر 1402

وصیت کردن به نفع پسران

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال وصیت نامه
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام پدر خانم من بدون اطلاع دختران خود منزل خود را طبق وصیت نامه عادی دست نویس به نام پسران خود کرده آیا این وصیت قانونی هست ودختران می‌توانند حق ارث خود رادریافت کنند

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در صورتی که دختران موافق نباشند این وصیت نامه تا یک سوم اموال نافذ می باشد برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید