25 آذر 1402

تغییرنام کوچک ازطریق دادگاه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من یک دفعه اسمم رو عوض کردم از طریق خود ثبت احوال بدون دخالت دادگاه الان با توجه به اینکه مدارک متعددی با اسم قبلی دارم و امه من را با اسم قبلیم می شناسن می خوام اسمم رو به اسم قبلیم عوض کنم و ثبت احوال گفت برو دادگاه دادخواست بده منم دادخواست دادم اما قاضی رای به بطلان دادخواست داد و من دیگه اعتراض نکردم که به تجدید نظر بفرستم دادخواست را الان ایا می توانم دوباره دادخواست بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.فقط یکبارمی توانیدنام خودراعوض کنید.بااین وصف درصورت ضروری بودن که دادگاه آن راتشخیص می دهد به نظر میتوان دادخواست تغییرنام دردادگاه مطرح کرد.درخصوص رای به بطلان،اگرایرادشکلی وجودداشته وبطلان دادخواست بدوی داده شده باشدمی توانیدمجدددادخواست بدهید واگردرماهیت رسیدگی شده وحکم به بطلان دعوی صادرشده باشد باتوجه به اینکه قطعی شده،دیگرنمی توانیددادخواست بدهید.