27 آذر 1402

فردا نوبت گفتگو با رییس دادگاه رو دارم به نظر شما من بهشون چی بگم

دسته بندی : حقوقی | املاک
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زمین پلاک بندی شده ای خریداری شده که در واقع در نقشه شهرداری وجود ندارد با دلیل و مدرک این مورد رو اثبات کردیم ولی دوباره پرونده به تجدید نظر افتاده و کارشناس گفته ک در نقشه جدید وجود داره اما اون زمین جز حریم دَره حساب میشه اصلا زمینی ک خریده شده در نقشه وجود نداره بنده فردا نوبت گفتگو با رییس دادگاه رو دارم به نظر شما من بهشون چی بگم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ادب . موضوع دادرسی چی هست ؟ درصورتی که نهایتا زمین جزو حریم باشد شما میتوانید ثمن را از فروشنده نطالبه کنید