27 آذر 1402

اثبات صوری بودن معامله

دسته بندی : حقوقی | املاک
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من تیرماه 1401 عقد کردم و همسرم زمان عقد ما دو خانه در شهرهای مختلف داشتن یکی از خانه ها را بعد مراسم عقد چون با هم مشکل پیدا کرده بودیم فورا به نام مادرشون کردن البته بدون اینکه مبلغی را همسرم دریافت کنن 6 ماه بعد من مهریه خودم را به اجرا گذاشتم سوالم این است که آیا میشه صوری بودن معامله را عنوان کرد چون در مدت کوتاهی تقریبا یک ماه بعد از عقد انتقال دادن برای اینکه میدانستن یک خانه برای زوج جز مستثنیات محسوب میشه برای همین بدون اینکه انتقال مبلغی انجام بشه به مادرشون انتقال دادن ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ادب ، کازبر محترم میتوانید دعوای اعلام بطلاع معامله مطرح کنید ولی اثبات صکری بودن سخت است و چنانچه ثمنی رد و بدل نشده باشد شاید بتوانید رای بگیرید