27 آذر 1402

پرداخت دیون بعد از توقف تاجر

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ما به شخصی برای مضاربه 500 میلیون پول دادیم و آخر کار فقط اصل پول رو برگردوند و گفت سود نکردم .
الان بعد از چند سال متوجه شدیم که رفته تقاضای ورشکستگی داده و به تازگی ورشکسته اعلام شده و تاریخ توقف رو دادگاه قبل از پرداخت بدهی ما زده . یعنی در دوران توقف پول ما رو داده.
حالا دو تا سوال دارم
اول اینکه آیا میتونن مبلغی که به ما داده رو پس بگیرن و رویه دادگاه ها چجوریه ؟
و دوم اینکه فقط اون مبلغ 500 میلیون رو میتونن پس بگیرن یا مثلا با نرخ تورم بالاتر میبرن ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، هرگونه معامله ای که تاجر را مدیون نماید و پرداخت هر قرض و دیونی از سمت تاجر بعد از توقف باطل و بلا اثر میباشد