28 آذر 1402

نحوه پرداخت کمیسیون بروکر

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. روز بخیر
پیشنهاد شما برای دریافت حق بروکری در یک قرارداد بین المللی باتوجه به عدم امکان بازگشایی حساب در بانک های خارجی، چه روشی می باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان پرداخت از طریق رمز ارز ها یی مانند تتر و اتریوم و بیت کوین وجود دارد ولیکن مناسب ترین گزینه تتر است که به نوعی همان دلار دیجیتال است و از طریق کیف دیجیتال در صرافی ها قابل انتقال است.