29 آذر 1402

امضای قرارداد شرکت توسط مدیرعامل

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در یک قرارداد همکاری در کارگزاری املاک اسم شرکت نیومده و فقط مدیرعامل ( البته قرارداد همکاری مشاور املاک و مدیر هست )

ایا از لحاظ قانونی مشکل دارد و باید اسم شرکت باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اظهار نظر در این زمینه نیازمند بررسی و مطالعه قرارداد است. اگر مدیر عامل شخص منحصر صاحب حق امضا باشد و در قرارداد نیز اماراتی دال بر نسبت قرارداد با شرکت موجود باشد؛ مشکلی وجود ندارد.