30 آذر 1402

من ۱۴ سال با همسرم زندگی نمودم

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام
من 14 سال با همسرم زندگی نمودم و دارای دو فرزند می باشم. Htlv1 دارم که ارثی بوده و با وجود 14 سال رابطه جنسی و دو فرزند به همسرم منتقل نشده. آیا همسرم به این بهانه می تواند عسر و حرج و سپس طلاق بگیرد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما مونث هستید یا مذکر چون برای هم کدام احکام به خصوص خود را دارد برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید