01 دی 1402

مدرک تحصیلی و در اختیار دیگران قرار دادن

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
بنده به مدت دوسال از طريق واسطه به آقايي مدرك ليسانس معماري خود را اجاره و وكالت دادم و وكالتنامه تا تاريخ ١٤٠٢/٧/١١ معتبر بود
وكيل بنده رو به مدت دوسال به عنوان مديرعامل يك شركت در اردبيل ثبت كردن ولي بعد گذشت دوسال ايشان در تاريخ ١٤٠٢/٦/٢٢ اسم بنده رو مجدد به مدت دوسال مديرعامل معرفي كردن من مسيج به مدير اون شركت و وكيل دادم و اعتراض خودمو اعلام كردم ولي اقدامي انجام نشد
بنده در ١٤٠٢/٦/٣١ بيكار شدم و به دنبال بيمه بيكاري خود رفتم همه چي اوكي شد ولي در مرحله واريز مبلغ بيمه به من از بيمه زنگ زدن گفتن شما مديرعامل يك شركت هستين و با اينكه بيمه براتون رد نميشه ولي بيمه به شما تعلق نميگيره
بنده الان ميخوام شكايت كنم و صورتجلسه اي كه بنده به مديرعاملي معرفي شدم و تمامي مداركي كه بعد از اتمام وكالت بوده بررسي و ابطال بشه
ممنون ميشم متن شكايت رو تنظيم كنيد كه به بيمه بيكاري بنده هم كمك بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام برای تنظیم شکواییه مدنظرتون از طریق سایت تماس بگیرید