02 دی 1402

فسخ نکاح بعد از نزدیکی و تعلق مهریه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما میخواستم در مورد یک موضوع که برای برادرم پیش آمده از شما راهنمایی بگیرم .برادر بنده حدود ا سال و نیم با دختر خانمی ازدواج کردن حالا به مشکل خوردن البته مدتی خانمش قهر کرده رفته مهریه نفقه و اجرت مثل طلب کرده العان برادرم بیان می‌کنه که بعد ازدواج متوجه شده کلا بدن خانمش سوختگی شدید داره کلا کمر به پایین و پاهاش و پشتش همه دارای سوختگی زیاد هست و تا حالا به دلیل راز داری چیزی نگفته ایا برادرم می‌تونه از این جریان برای فریب در ازدواج استفاده کنه و یا به خانمش از مهریه یا نفقه یا اجرت مثل کمتر به عهده برادرم برای پرداخت باشه یا نه نمیشه این مطرح کرد ممنون میشم کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، دوست عزیز اولا خیار عیب و تدلیس فوری هستند و به محض اطلاع باید اقدام گردد، درثانی اگر فسخ هم بکنند اگر بعد از نزدیکی باشد کل مهریه به زن تعلق می گیرد، برای مشاوره دقیقتر میتوانید از طریق سایت تماس بگیرید.