04 دی 1402

چطور می‌توانم نامه یا وصیت نامه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اخراج ثلث
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام وقتتون بخیر ببخشید چطور می تونم نامه یا حالت وصیت نامه در‌مورد اموال خودم برای بعد فوتم‌داشته باشم ؟
مثلامن متاهل هستم و از داراییم میخوام بعد فوت به کی برسه یا کی صاحبش بشه میخواستم بدونم کامل

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام جواب شما در مشاوره متنی گنجانده میشه لذا پیشنهاد بنده برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید