07 دی 1402

بخشش مهریه و نلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
جواد ابراهیم پور آذر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با خانمم برای طلاق توافقی به تفاهم رسیدیم و قرار شد خانمم کلیه حق و حقوقش رو ببخشه و منم طلاق بدم رفتیم دادگاه وکیلش گفت یکدفعه گفت سیصد تا سکه مهریه باید بده من گفتم مورد توافق چیز دیگه ای بود و در اخر گفتن سی و هشت تا سکه نمیدونم چی شد گفتم باشه و رای صادر شد اومدیم بیرون گفتم ولش کن حالا که اینجوریه نمیرم طلاق توافقیه دیدم وکیلش گفت باشه ما طبق توافق که کردیم عمل میکنیم ولی تو بیا طلاق بده گفتم الان رای صادر شده گفت بریم دفتر خونه اسناد رسمی خانم کلیه موارد رو ببخشه و تو وکالت طلاق بده و رسمی هست منم گفتم باشه رفتیم دفتر خونه اسناد رسمی و اون کلیه حق و حقوقش رو بخشید منم وکالت طلاق رو به شرط بخشش کلیه چیزهایی که عهده من هست دادم اومدیم بیرون گفتن خوب حالا که خیالت راحت شد بریم رای دادگاه رو تایید کن که ما بتونیم طلاق بگیریم گفتم مگه نمیخواد مدارک جدید رو ببریم دادگاه و اصلاحیه یا چیزی بزنیم گفت نه دیگه نیاز نیست سند رسمی بخشش داری بیا امضا بده رای دادگاه رو قبول دارم تا ما طلاقمونو بگیریم من حالا رای دادگاه رو تایید کنم با اینکه برگه بخشش رسمی دارم بازم باید سکه ها رو بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت کاربر عزیز . شما برای اینکه خیالتان راحت بشه حتما باید بخشش مهریه را جزو توافق طلاق و یا حق طلاق که میخاهید به خانم بدهید ضمیمه ی دادگاه کنید چون میتواند خانم با بخشش مقداری از مهریه حق طلاق را بگیرد و رجوع به گرفتن مابقی مهریه اش شود در واقع بذل نوعی از هبه یا بخشش مهریه حتی اگر در دفتر اسناد رسمی با ثبت سند انجام گیرد و اگر زوجه مهریه بذل را در دفتر خانه از خود سلب و ساقط نکرده باشد .اما اگر ابرا یا بخشش طلب از سوی زوجه اتفاق افتاده باشد قابل رجوع نمیباشد اگر تماس بگیرید یا عکس از توافق در دفتر خانه داشته باشید دقیق تر میتوا کمک گرد تا خدایی نکرده مشکل برای شما ایجاد شود