12 دی 1402

فسخ نکاح به علت بیماری اعصاب و روان

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود.وقت شما بخیر.
من هفت ماه گذشته با خانمی ازدواج کردم و.ولی طی این مدت زیر یک سقف متوجه شدم که ایشان کنترل اعصاب و روان ندارند.به پیشنهاد خانواده ی خانم او را به روانپرشک بردم.و تشخیص روانپزشک بیماری دوقطبی و افسردگی شدید بود.که از من پنهان کرده بودند.
و واقعا زندگی برام وحشتناک شده.چرا که ایشان چندین بار حرف از خودکشی زده.یا با کوچکترین مساله قصد فرار از خانه را دارند.
طی مطالعه متوجه شدم من حق فسخ نکاح را دارم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید آیا این حق را دارم؟و مهمتر آنکه مهریه به ایشان تعلق میگیرد یا خیر.
سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر عقد متبانیاً بر ای ازدواج با زوجه منعقد شده باشد و اثبات گردد می‌تواند از مصادیق فسخ نکاح تلقی شود و در صورتی که رابطه زوجیت و نزدیکی نیز صورت گرفته باشد مهریه به همسر شما تعلق خواهد گرفت مگر آنکه ثابت نمایید ایشان تدریس نموده که این امر نیز نیاز به اثبات دارد که چندان راحت نیست و با سختی‌های خاص خود مواجه خواهید بود