13 دی 1402

تغییروکمترکردن سن شناسنامه ای

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من سال 66 به دنیا اومدم ولی پدر بزرگم چون زمان جنگ بوده و کوپن میدادن و دکتر نبوده و من هم زیر چادر به دنیا اومدم و زمانیم که من به دنیا اومدم یه شناسنامه قلابی برای گرفتن کوپن به اسم من سال 61 گرفتن چطوری میتونم اقدام کنم برای کوچیک کردن سنم و داخل شناسنامه نوشته تاریخ ثبت 1366 و تاریخ تولد زده 1361

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.به اداره ثبت احوال مراجعه کنیدودرخواست خودرامطرح کنید.چنانچه مدارک شماکافی باشدازجمله استشهادیه وتاییدپزشک و...موضوع درکمیسیون مطرح وباکاهش سن شناسنامه ای موافقت می نمایند.