15 دی 1402

محاسبه حقوق و مزایا در پایان خدمت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خدمت وکلای عزیز
اینجانب (ح امیدی) کارمند یکی إز شهرداریهای اقماری کرج (کمالشهر) سال 401 بازنشسته شدم لکن شهرداری مدعي است بایستی یک ماه برنامه اساس پایه حقوق سنوات پرداخت‌ نماید که محاسبه‌ و واریز گردید اما اینجانب اعتراض کرده‌ و عقیده دارم بایستی یک ماه پرداخت سنوات به میزان حقوق دریافتی یعنی آنچه که از آن بیمه‌ کسر شده است را نمودم محاسبه تو واریز گردد و تا کنون (دی 1402) با شهرداری چالش دارم
خواهشمند اعلام فرمایید سنوات بر اساس پایه حقوق است یا آنچه که نسبت به آن بیمه‌ پرداخت شده است و بازنشستگی محاسبه‌ می‌گردد و اینکه آیا تاخیر تادیه به آن تعلقات می‌گیرد ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم محاسبه باید نسبت به میانگین دو سال اخر حکم کارگزینی پرداخت شود