15 دی 1402

مطالبه ی کرایه حمل بار

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من راننده ام 4ماه پیش برا شرکتی بار بردم کرایه اش 20م بود ولی هرروز سرکارم میزارن و واریز نمیکنن الان میخوام شکایت کنم چکار کنم ایا میتونم خسارت هم بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورت داشتن بارنامه یا بیجک امکان مطالبه کرایه حمل بار را خواهید داشت.