15 دی 1402

مطالبه مبلغ چک ها ناشی از فروش کالا

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده کاسبم مشتری داشتم خوش حساب بود و بعداز چند وقت بمن دوفقره چک دادن چک ها فرم شدند و بعد از تماس تلفنی گفتند که مشکلی پیش آمده و دوباره درخواست اجناس کردند و گفتند تا بخشی از کار هایم را به اتمام برسانم و چک‌ها را بتوانم پرداخت کنم بنده هم بصورت نقدی دوباره با ایشان جنس فروختم و بعد از آن دیگر هیچ جواب به من برا پرداخت چک ها ندادند و مجبور به اقدام شدم و جلسه اول رسیدگی برگزار شد مشتری به دادگاه آمدند و با پرینت حساب های خود که به حسابم ریخته بود ادعا میکرد که این واریزی ها بابت چک ها هستند و قاضی پذیرفت و فرستادن برای کارشناسی و لی هیچ ارتباطی به چک ها ندارد و من چون نقدی به ایشان بار فروختم هیچ گونه امضا ندارم از ایشان بابت فاکتور و فکر شا نمی‌کردم همچین کاری انجام دهد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و بگید چطوری به دادگاه ثابت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما میتواندی با شهادت شهود و یا قبض خروج کالا ها از انبار فروش کالا و اخذ چک بابت کالاهای مذکور و عدم پرداخت چک های موضوع این کالاها را اثبات نمایید.