16 دی 1402

توافق در خصوص طلاق و جدایی

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من برای طلاق توافقی گفتم که 100 میلیون تومن ب همسرم میدم بخاطر این چند سالی که تو زندگیم بوده و ماهی هم 3 تومن ب پسرم میدم و در قبالش همسرم مهریه رو ابرا کنه و حضانت بچه رو بگیره تا سن قانونی ولی اونا میگن که ن ابرا نمیکنیم بخشش میزنیم و حضانت رو نمیخوایم سرپرستی بچه رو میخوایم منم گفتم ن گفتن اقدام قانونی میکنیم منم گفتم باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی طلاق توافقی بر مبنای توافق صورت میگیرد و هر نوع توافقی که مورد رضایت هر دو طرف باشد را میتوان شرط نمود، لذا صرفا در‌خصوص ابرا اینکار را بکنید نه بخشش و هبه.