16 دی 1402

تجدیدنظر خواهی از آرا بدوی

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | اعتراض به رای مراجع اختصاصی غیر دولتی
اسماعیل آجیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام این پیامک برای من اومده (تجديدنظرخواهي شماره .... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 103 دادگاه كيفري دو شهرستان .... ارجاع و با شماره ..... ثبت گرديد)

دادخواست تجدیدنظرخواهی اول به دادگاه بدوی میره بعد به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشه و بعد تعیین شعبه میشه؟ درسته؟؟ مرحله بعد محتوای پیامک چیه؟

امکان داره حتی باتوجه به اینکه در مهلت 20 روزه تجدیدنظرخواهی ارائه کردم
دادگاه بدوی درخواست تجدیدنظرخواهی رد کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله درسته امکان رد درخواست تجدیدنظر اگر مطابق قانون باشد وجود ندارد