18 دی 1402

آیا احتمال کتمان فعالیت قبل در مغازه به دارایی وجود دارد

دسته بندی : تجاری | اثبات شراکت
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،شخصی صاحب مغازه صاحب مغازه آرایشگاه بوده و پروانه کسب دریافت کرده و پسرش را در مغازه گذاشته و فعالیت می کند .پسر شخص پروانه دار به کافینت مراجعه و پیش ثبت نام کد اقتصادی انجام می دهد و حساب بانک ملی جاری‌ دسته چک دار به عنوان حساب تجاری معرفی نموده و کارتخوان برای حساب بانک صادرات می گیرد و ضمنا اینتا کد را تولید پوشاک با سود فعالیت 5درصد در پیش ثبت نام ،ثبت می کند و فرم تبصره 100ق.م.م تسلیم نموده و معاف از پرداخت مالیات می شود.1-احتمال کتمان فعالیت یا درآمد برای سال های قبل و بعد هست؟2-درصورت عضویت در سامانه مودیان مشکلی ایجاد می شود؟2-برای حساب دسته چک دار از یک حساب به حساب جاری واریز می کند آیا مشکلی از حیث نگهداری مدارک و شناسایی به عنوان درآمد مالیات پذیر ایجاد می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

لازم به توضیح بیشتر در خصوص نوع مالکیت اعم از قطعی یا سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت هست ، زیرا فعالیت در دو موضوع کاملا متفاوت بوده و پیش بینی قانون در خصوص فعالیت در امور مشابه می‌باشد مضافا آنکه رابطه نسبی ارتباطی به میزان مالیات و مراودات مالی نداشته و در این خصوص بدوا قرارداد بین پدرو پسرشایسته است که تنظیم گردد و بر اساس قرارداد و قانون رابطه مالک و مستاجر موضوع پیگیری شود. این مبحث کاملا تخصصی است و در حیطه سه سوال نمیگنجد میتوانید جهت مشاوره دقیق تماس تلفنی حاصل فرمایید